Workshop thema’s

Natural dag make up

Je wil niet te veel make up op voor de overdag, maar je wilt er wel mooi uitzien. Met natural dag make up, kun je je gezicht een mooie frisse look geven zonder dat je het gevoel hebt dat het te veel is. Het belangrijkste is het gebruiken van de juiste make up en een subtiele oogschaduw kleur.

Avond make up

Heb je een dinner date of ga je gezellig uit met vriendinnen? Dan wil je toch je beste en meest elegante look laten zien, iets anders dan je dagelijkse natural make up look. Een mooie sterke make up van je ogen speelt dan de hoofdrol.

Glamour make up

Voor een speciale gelegenheid moet je ook een spectaculaire look gebruiken die je het gevoel geeft dat je in de spotlight staat, waar je ook bent. Glamour make up is de juiste keuze daarvoor, met een uitgekiend samenspel van oogschaduw kleuren, lipstick en blusher, zodat iedereen denkt dat je make up gedaan is door een professionele visagist.

Smokey eyes make up

Wil je een mysterieuze, dramatische en ook sexy look? Dan moet je gaan voor smokey eyes met de donkere oogschaduw rond jouw mooie ogen. Geen fan van zwart? Je leert deze techniek ook met verschillende oogschaduw kleuren die bij jou passen, met als finishing touch de juiste lipstick.

Prive Make up

Leer je twee verschillende make up look en hoe je kan snell de make up aan brengen.

Tiener make up, Bril make up, Uit jouw eigen make up koffer make up, Donkere huid make up, Aziatische huid make up, 55+ make up, Thema make up ( Moeder en dochter, vrijgezellen feestje, enz)

Lees hier over de workshops in het algemeen,  de verschillende opties en prijzen.

Make up workshop agenda :

Maandag en Vrijdag    10:00 -13:00

Zaterdag                         14:00 -17:00

Zondag                           14:00 – 17:00

Als je liever een andere dag en tijd wilt dan bovenstande dagen en tijden (er zijn min. 2 personen nodig voor de thema’s make up workshop of  1 persoon voor de prive workshop), kun je een aafspraak met mij maken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.